Lemax en Piko Treinen

Er is niets leuker dan een Lemax en Piko Treinen rond te hebben rijden in jouw eigen Lemax kerstdorp. Zo’n leuke Lemax of Piko kersttrein kan in jouw kerstdorp natuurlijk niet ontbreken. Rondjes rondom het trein station, of ben je zo creatief dat je een Lemax Trein door een grot kan laten rijden? Je kunt losse trein rails kopen om je Lemax of Piko Trein nog langer te maken, misschien wel door je hele woonkamer?!

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Lemax kersttreinen

Lemax & Piko hebben verschillende sfeervolle kersttreinen. De treinen sets worden geleverd met één stoomlocomotief en drie wagons. Elke trein heeft iets unieks over zich. Zo heeft de Lemax North Pole Railway, een wagon die enkel bestaat uit een sneeuwbol. Deze en de andere interessante ontwerpen maken de Lemax & Piko treinen erg uniek en perfect voor sfeervolle en gezellige kerstdorpen.


Uitbreiding van je Lemax & Piko kersttrein

Mocht je niet tevreden zijn met de lengte van de rails van je Piko of Lemax treinbaan, dan is het mogelijk om dit uit te breiden. Je hebt keuze tussen de gebogen en de rechte rails. De rails is eenvoudig in elkaar te klikken en maakt het mogelijk om een trein te laten rijden door het gehele kerstdorp. Een kersttrein is natuurlijk niet compleet zonder een station. Om deze reden worden de kersttreinen van Lemax vaak besteld in combinatie met een Lemax Trein Station.


Naast de kerstreinen van Lemax en Piko bieden wij ook een Cable Car aan. Dit is een kabeltram, die enkel in een rechte lijn heen en weer gaat. Door de magneetjes in het einde van het spoor wordt aangegeven wanneer de tram de andere kant op moet rijden. Ook deze rails is uit te breiden. Dezelfde rails wordt gebruikt als met de treinen. Let op de Cable Cars, zijn enkel te gebruiken met rechte sporen. Daarnaast moet je er rekening mee houden, dat zowel de Lemax treinen als de cable car enkel werken op batterijen. De treinen van Piko worden wel geleverd met een adapter.