Luville

Luville Tot 20% korting

Luville kersthuisjes en kerstfiguren zijn geschikt voor ieder kerstdorp. De Luville collectie bestaat uit verschillende thema´s, allemaal geïnspireerd op traditionele Europese huisjes en taferelen.

Artikelen 1 tot 36 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 134 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Luville Kersthuisjes

Alle kersthuisjes van Luville zijn gemaakt van porselein en met de hand geschilderd. Alle Luville verlichte huisjes en taferelen worden bij ons geleverd inclusief LED verlichting. Ook kun je ervoor kiezen om een Luville adapter te gebruiken. Hiermee hoef je geen batterijen meer te gebruiken en hoef je niet bang te zijn, dat je Luville kerstdorp zonder licht zit. De Luville collectie bestaat uit een groot assortiment kerstminiatuur en zijn daarnaast erg goed te combineren met Lemax kersthuisjes.


De verschillende Luville kerstdorp thema’s

De Luville Molendam serie toont de echte Hollandse sfeer. Met ouderwetse Nederlandse huisjes, molens en kraampjes breng jij de oudhollandse kerstsfeer direct in huis. Deze Hollandse gezelligheid maakt de Luville Molendam serie dan ook tot de populairste thema uit de collectie.


Met de Luville Schneewald gaan we een stuk oostelijker Europa in. Deze serie beslaat de traditionele skihuisjes uit de Alpen. De huisjes zijn perfect te combineren met de Jägerndorfer Kabelbanen en de droom van iedere wintersportliefhebber.


Ben je een fan van landelijke huisjes dan is de Luville Ville de Reidy collectie iets voor jou. De huisjes zijn gebaseerd op Franse huisjes uit de jaren 50 en daardoor een erg stijlvolle en sfeervolle aanwinst voor jouw kerstdorp.


Luville Sledgehølm kersthuisjes zijn geïnspireerd op de Scandinavische levensstijl en architectuur. Hier staat een gezellige kerstsfeer centraal en wordt de kerst gecombineerd met sauna’s & jacuzzi’s.


Met de nieuwe kersthuisjes, figuren en accessoires van de nieuwe Luville 2024 collectie, maak je elk kerstdorp nog mooier en leuker. Dus waar wacht je nog op? Bekijk de nieuwste items nu!