korting

Lemax The "Yule Tide" Yacht

Plymouth Corners

Lemax The `Yule Tide` Yacht zit in het populaire dorp Lemax Caddington Village. Bekijk hiernaast de afbeelding van Lemax The `Yule Tide` Yacht, zodat je precies kunt zien hoe dit Lemax huisje eruit ziet. Naast Lemax The `Yule Tide` Yacht hebben wij nog vele andere Lemax artikelen uit de Caddington Village collectie. Met de Lemax huisjes en accessoires bouw je de mooiste dorpen. Alle Lemax bestellingen worden snel geleverd en je bent verzekerd van een goede service!

Uitverkocht

Normale prijs: € 59,95

€ 47,95

Gratis verzending
Vanaf € 50,-*

Lemax 20% korting
Op de gehele collectie

Tijdelijk gesloten
Geopend van juli tot januari

30 dagen retourrecht
Niet tevreden, geld terug

35 jaar ervaring
Al 10 jaar online

Uitstekende klantenservice
Klantenbeoordeling 9,4

Grootste assortiment
Lemax kersthuisjes van Europa

Productomschrijving Lemax The "Yule Tide" Yacht

Verlicht Lemax huisje
Lemax The "Yule Tide" Yacht behoort tot onze meest uitgebreide collectie Lemax kersthuisjes ooit! Kerstmis is de tijd van het jaar om gezellig met familie en vrienden te zijn. Jouw Lemax dorp met Lemax huisjes is daarop geen uitzondering! Wist je dat wij verschillende Lemax kerstdorpen hebben en dus Lemax huisjes in verschillende stijlen? Zo heb je bijvoorbeeld een winstersportsfeer, een dorp met Victoriaanse stijlen en ook een heel “zoet” dorp, Lemax huisjes gemaakt van snoep en koek! Elk Lemax huisje is verlicht en vertelt zijn eigen verhaal. Lemax The "Yule Tide" Yacht zal vast erg mooi staan in jouw Lemax kerstdorp!

Lemax Plymouth Corners
Lemax The "Yule Tide" Yacht is onderdeel van de Lemax Plymouth Corners collectie. De schreeuw van zwevende meeuwen en het breken van de golven op de rotswanden zijn de achtergrondmuziek van het kerstfeest in dit kustplaatsje. De vissers nemen de tijd voor het repareren van hun netten en boten en hebben de tijd om kerst te vieren met familie en vrienden. Naast Lemax The "Yule Tide" Yacht heb je nog vele andere Lemax Items beschikbaar. Van een mooie Lemax vuurtoren tot een botenwinkeltje. De Lemax Plymouth Corners collectie biedt je alles om een mooi Lemax vissersdorpje te kunnen opbouwen!

Lemax Adapter nodig?
De Lemax 4,5 Volt Adapter is geschikt voor jouw Lemax The "Yule Tide" Yacht. Bij de Lemax huisjes, verlichte- en/of bewegende items zit standaard een Lemax batterijkastje, hier kunnen drie AA batterijen in (3 x 1,5 Volt). Vind je het handig om je Lemax Items op een Adapter aan te sluiten, zonder de on/off switch van je batterijkastje te gebruiken, dan kan je een Lemax 4,5 Volt Adapter aanschaffen. Deze steek je namelijk heel gemakkelijk in het stopcontact of verlengsnoer en je kunt er 3 willekeurige Lemax items op aansluiten.

Lemax online en in onze kerstshow
Lemax The "Yule Tide" Yacht kun je heel gemakkelijk thuis laten bezorgen of ophalen bij een Post NL punt. Maar wist je ook dat wij in ons Tuincentrum Aralia de grootste Lemax collectie verkopen? Vanaf half oktober, rond de herfstvakantie, kun je onze grote en sfeervolle kerstshow komen bewonderen in ons tuincentrum! Met de Lemax The "Yule Tide" Yacht bouw je verder aan een fantastisch Lemax dorp en haal je een Lemax kwaliteit item in huis. Lemax The "Yule Tide" Yacht is heel gemakkelijk online te bestellen via wishpel-village.nl. Naast Lemax verkopen wij ook My Village, Jägerndorfer en mos en grind om uw kerstdorp tot in de details af te werken. Neem contact met ons op via info@wishpel-village.nl of bel +31 (0)181 462 432.

Specificaties Lemax The "Yule Tide" Yacht

ean 728162650771
Artikelnummer 65077
Merk Lemax
Afmetingen in cm (L x B x H) 12 x 27 x 17
Soort Boot
Inclusief Batterijkastje
Eigenschappen LED Verlichting
Loc.Nr. 1650
Andere klanten kochten of bekeken ook
Lemax Lightship + 4,5 Volt Adapter Lemax Lightship + 4,5 Volt Adapter

Normale prijs: € 74,95

€ 59,95

Lemax Crest Point Lighthouse Lemax Crest Point Lighthouse

Normale prijs: € 59,95

€ 47,95

Lemax Harbor Gift Shop Lemax Harbor Gift Shop

Normale prijs: € 49,95

€ 39,95

Lemax Sports Hardware Lemax Sports Hardware

Normale prijs: € 53,95

€ 42,50

Lemax Captain Jack'S Chowder House Lemax Captain Jack'S Chowder House

Normale prijs: € 48,50

€ 38,50