korting

Lemax Fish Market

Caddington Village

Lemax Fish Market zit in de Lemax Caddington Village collectie. Bekijk hiernaast de afbeelding van Lemax Fish Market , zodat je precies kunt zien hoe dit Lemax huisje eruit ziet. Naast Lemax Fish Market hebben wij nog vele andere Lemax artikelen uit de Caddington Village collectie. Met de Lemax huisjes, figuren en accessoires bouw je de mooiste dorpen. Alle Lemax bestellingen worden snel geleverd en je bent verzekerd van een goede service!

Uitverkocht

Normale prijs: € 17,99

€ 10,79

Gratis verzending
Vanaf € 50,-*

Lemax tot 50% korting
Op de gehele collectie

Tijdelijk gesloten
Geopend van juli tot januari

30 dagen retourrecht
Niet tevreden, geld terug

35 jaar ervaring
Al 10 jaar online

Uitstekende klantenservice
Klantenbeoordeling 9,4

Grootste assortiment
Lemax kersthuisjes van Europa

Productomschrijving Lemax Fish Market

Lemax Table Accents
Lemax Fish Market uit de Lemax Village Collectie heeft zijn eigen verhaal gericht op het fantastische winterseizoen, zoals eigenlijk alle Lemax Table Accents! Op elk Lemax Tafereel speelt zich een Winter Wonder Scene af. Door jouw Lemax Tafereel komt je Lemax kersdorp tot leven! Kies een aantal Table Accents om in je huis te zetten of breidt je Lemax kerstdorp uit met een Lemax tafereel zoals de Lemax Fish Market !

Lemax Caddington Village
Lemax Fish Market is onderdeel van de Lemax Caddington Village collectie. Kan je het trippel-trap van hoeven op de straatsteentjes, de lucht van vers gebakken brood en de modieuze jurken van de vrouwen van het dorp indenken? In Lemax Caddington Village zie je een karakteristiek tijdperk met de gedetailleerde Victoriaanse stijl terug in de verschillende Lemax kersthuisjes, Lemax figuurtjes en Lemax accessoires. Met de Lemax Items van Lemax Caddington Village haal je de echte kerstsfeer in huis. Naast Lemax Fish Market zijn er nog vele andere Lemax Items beschikbaar. Van een karakteristiek kerkje, tot een Franse bakker, tot een bloemenwinkel, Lemax Caddington Village biedt je een complete Lemax collectie om je Lemax dorp verder uit te breiden!

Lemax online en in onze kerstshow
Lemax Fish Market kun je heel gemakkelijk thuis laten bezorgen of ophalen bij een Post NL punt. Maar wist je ook dat wij in ons Tuincentrum Aralia de grootste Lemax collectie verkopen? Vanaf half oktober, rond de herfstvakantie, kun je onze grote en sfeervolle kerstshow komen bewonderen in ons tuincentrum! Met de Lemax Fish Market bouw je verder aan een fantastisch Lemax dorp en haal je een Lemax kwaliteit item in huis. Lemax Fish Market is heel gemakkelijk online te bestellen via wishpel-village.nl. Naast Lemax verkopen wij ook My Village, Jägerndorfer en mos en grind om uw kerstdorp tot in de details af te werken. Neem contact met ons op via info@wishpel-village.nl of bel +31 (0)181 462 432.

Specificaties Lemax Fish Market

ean 728162632715
Artikelnummer 63271
Merk Lemax
Afmetingen in cm (L x B x H) 4,5 x 14,6 x 7
Loc.Nr. 494
Andere klanten kochten of bekeken ook
Lemax St. Clare'S Church Lemax St. Clare'S Church

Normale prijs: € 47,99

€ 23,99

Lemax Green Fireworks Lemax Green Fireworks

Normale prijs: € 22,99

€ 13,79

Lemax Starry Night Background Lemax Starry Night Background

Normale prijs: € 28,99

€ 14,99

Lemax Dainty Cottage Collectables & Antiques Lemax Dainty Cottage Collectables & Antiques

Normale prijs: € 54,99

€ 27,50

Lemax Caddington Toll Bridge Lemax Caddington Toll Bridge

Normale prijs: € 24,95

€ 12,50