korting

Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop

Caddington Village

Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop is een heel mooi Lemax item! Dit Lemax verlichte huisje is onderdeel van de Lemax Caddington Village collectie. De Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop wordt geleverd inclusief LED verlichting en batterijkastje. Dit Lemax verlichte huisje kan ook aangesloten worden op een Lemax 4,5 Volt Adapter (los verkrijgbaar). Afmetingen in cm (LxBxH): 12,1 x 17,2 x 14. Je bouwt jouw mooiste Lemax kerstdorp met onze vele Lemax kersthuisjes, figuren en accessoires. Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop is scherp geprijsd en wordt snel thuis bezorgd!

Uitverkocht

Normale prijs: € 35,95

€ 28,50

Gratis verzending
Vanaf € 50,-*

Lemax 20% korting
Op de gehele collectie

Tijdelijk gesloten
Geopend van juli tot januari

30 dagen retourrecht
Niet tevreden, geld terug

35 jaar ervaring
Al 10 jaar online

Uitstekende klantenservice
Klantenbeoordeling 9,4

Grootste assortiment
Lemax kersthuisjes van Europa

Productomschrijving Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop

Lemax Caddington Village
Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop is onderdeel van de Lemax Caddington Village collectie. Kan je het trippel-trap van hoeven op de straatsteentjes, de lucht van vers gebakken brood en de modieuze jurken van de vrouwen van het dorp indenken? In Lemax Caddington Village zie je een karakteristiek tijdperk met de gedetailleerde Victoriaanse stijl terug in de verschillende Lemax kersthuisjes, Lemax figuurtjes en Lemax accessoires. Met de Lemax Items van Lemax Caddington Village haal je de echte kerstsfeer in huis. Naast Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop zijn er nog vele andere Lemax Items beschikbaar. Van een karakteristiek kerkje, tot een Franse bakker, tot een bloemenwinkel, Lemax Caddington Village biedt je een complete Lemax collectie om je Lemax dorp verder uit te breiden!

Lemax Adapter nodig?
De Lemax 4,5 Volt Adapter is geschikt voor jouw Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop. Bij de Lemax huisjes, verlichte- en/of bewegende items zit standaard een Lemax batterijkastje, hier kunnen drie AA batterijen in (3 x 1,5 Volt). Vind je het handig om je Lemax Items op een Adapter aan te sluiten, zonder de on/off switch van je batterijkastje te gebruiken, dan kan je een Lemax 4,5 Volt Adapter aanschaffen. Deze steek je namelijk heel gemakkelijk in het stopcontact of verlengsnoer en je kunt er 3 willekeurige Lemax items op aansluiten.

Lemax online en in onze kerstshow
Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop kun je heel gemakkelijk thuis laten bezorgen of ophalen bij een Post NL punt. Maar wist je ook dat wij in ons Tuincentrum Aralia de grootste Lemax collectie verkopen? Vanaf half oktober, rond de herfstvakantie, kun je onze grote en sfeervolle kerstshow komen bewonderen in ons tuincentrum! Met de Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop bouw je verder aan een fantastisch Lemax dorp en haal je een Lemax kwaliteit item in huis. Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop is heel gemakkelijk online te bestellen via wishpel-village.nl. Naast Lemax verkopen wij ook My Village, Jägerndorfer en mos en grind om uw kerstdorp tot in de details af te werken. Neem contact met ons op via info@wishpel-village.nl of bel +31 (0)181 462 432.

Specificaties Lemax Chuzzlewitt'S Chimney Sweep Shop

ean 728162752499
Artikelnummer 75249
Merk Lemax
Afmetingen in cm (L x B x H) 12,1 x 17,2 x 14
Soort Winkel
Inclusief Batterijkastje
Eigenschappen LED Verlichting
Loc.Nr. 1543
Andere klanten kochten of bekeken ook
Lemax Le Petit Café Lemax Le Petit Café

Normale prijs: € 27,95

€ 22,50

Lemax Hiker'S Hangout Lemax Hiker'S Hangout

Normale prijs: € 49,95

€ 39,95

Lemax Street Pole Banner Lemax Street Pole Banner

Normale prijs: € 3,99

€ 3,19

Lemax Jingle Bells & More Christmas Store Lemax Jingle Bells & More Christmas Store

Normale prijs: € 27,95

€ 17,33

Lemax Wayside Church Lemax Wayside Church

Normale prijs: € 24,95

€ 19,95