Jägerndorfer Kabelbanen

Met de Kabelbanen van Jägerndorfer bouw jij je eigen ski piste! We hebben diverse uitbreidbare kabelbanen in ons assortiment. Een Jägerndorfer Kabelbaan is uit te breiden met zetels, gondels en verschillende stations. Breid je ski piste uit met deze mooie prachtige kabelbanen en andere accessoires zoals skiërs, losse snowboards en figuren. Bekijk ook onze Jägerndorfer video voor meer uitleg en inspiratie over de kabelbanen of bekijk deze in onze winkel.

31 artikel(en)

per pagina

31 artikel(en)

per pagina

Uitbreiden van een Jägerndorfer Kabelbaan

Het uitbreiden van een Jägerndorfer kabelbaan is erg eenvoudig. Door de juiste materialen te kopen is het een eenvoudige klus. Wanneer je een van de kabelbanen gaat verlengen met extra kabel is het belangrijk om ook een extra Jägerndorfer Mast aan te schaffen.  Door meer masten te plaatsen wordt de kabelbaan niet alleen veel stabieler, maar is het ook mogelijk meer gondels en zetels te gebruiken. Wat uiteraard zorgt voor een levendige en sfeervolle skipiste.

 

Een Skipiste in je kerstdorp

De kabelbanen zijn te gebruiken met een Jägerndorfer adapter en op batterijen. De schaal van de producten is 1:32. Hierdoor zijn de kabelbanen perfect om te combineren met de huisjes en figuren van Lemax. Als je op zoek bent naar persoonlijk advies voor je kerstdorp, kun je uiteraard contact met ons opnemen. Een van onze Jägerndorfer specialisten denkt graag met je mee om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.


Bekijk de Lemax kabelbaan Video hier: