Lemax Vail Village

Caddington Village Harvest Crossing Plymouth Corners Vail Village JukeBox Junction Sugar 'n spice Santa's Wonderland FacadeLemax Vail Village verlichte kersthuisjes

Bepakt in een dikke laag sneeuw onder een fantastisch blauwe lucht ligt hoog in de ruige bergen het karakteristieke ski dorp Lemax Vail Village. De sportieve levensstijl van zijn bewoners wordt weerspiegeld in de Lemax Vail Village huisjes en een actieve viering van het vakantieseizoen. Lemax Vail Village biedt je alle Lemax huisjes die passen bij een geweldig Lemax kerst- of skidorp!

Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 36 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vail Village Collectie combineren

Een kerstdorp vol met Lemax Vail Village kersthuisjes zorgt voor een prachtige en gezellige uitstraling, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de huisjes te combineren met andere collecties. De Santa’s Wonderland collectie zijn hier bijvoorbeeld perfect geschikt voor. Deze hebben net als de Vail Village collectie veel sneeuw op de daken en op de grond. Wat een goede aanvulling maakt voor jouw ski dorp.


Kabelbanen voor het ski dorp

De Vail Village collectie van Lemax heeft de uitstraling van een skidorp. Een skidorp is natuurlijk niet af zonder kabelbaan. Lemax heeft geen kabelbanen in haar collectie. Om deze reden bieden wij Jägerndorfer kabelbanen aan. Dit is een merk gespecialiseerd in kabelbanen, die bekend staat om haar hoge kwaliteit en de mogelijkheid om de kabelbanen uit te breiden met masten, zetels, figuren en zelfs met langere kabels. Hiermee maak je de ski sfeer van de Vail Village collectie helemaal af.


Lemax Vail Village Kersthuisjes

Geïnteresseerd in de kersthuisjes van Lemax of de Jägerndorfer kabelbanen? Bestel dan eenvoudig en snel via onze webshop! Wil je de Lemax Vail Village kersthuisjes eerst in het echt zien? Kom dan naar onze kerstshow in tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis en zie ons grote assortiment aan Lemax producten.