Lemax Sugar 'n Spice

Caddington Village Harvest Crossing Plymouth Corners Vail Village JukeBox Junction Sugar 'n spice Santa's Wonderland FacadeLemax Sugar ’n Spice verlichte kersthuisjes

Welkom in het meest zoete kerst dorp met de zoetste Lemax Sugar ’n Spice kersthuisjes die je ooit zal zien! Waar peperkoek en snoep bouwmaterialen zijn voor de Lemax Sugar ’n Spice huisjes en lolly’s en zuurstokken groeien als bomen. Lemax Sugar ’n Spice is een kleurrijke, leuke manier om je kerstdorp te versieren!

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina

Lemax Sugar ’n Spice kersthuisjes

De kersthuisjes van de Sugar ’n Spice collectie zijn door haar vrolijke uitstraling een perfect middel om voor meer sfeer en kleur in een kerstdorp te zorgen. De huisjes zijn de droom voor elke zoetekauw. Naast de Sugar ’n Spice collectie heeft Lemax nog meer smaakvolle huisjes. Denk hierbij aan de Popcorn Factory uit de Harvest Crossing collectie of Mrs. Claus’ Kitchen. Deze passen perfect bij het thema van Sugar ’n Spice.


Sugar ’n spice animaties, taferelen en kerstfiguren

Naast de prachtige en zoete huisjes van Sugar ’n Spice heeft deze collectie ook animatie, taferelen en figuren. Door al het snoepgoed krijg je er bijna honger van. Houd daarom altijd je visite in de gaten, voordat er een hap uit je Sugar ’N Spice huisje wordt genomen.


Wil je deze zoete collectie graag in levende lijven zien? Dat is uiteraard mogelijk. Onze kerstshow is vanaf halverwege oktober geopend en je bent van harte welkom. We hebben hier niet alleen de huisjes van Sugar ’n Spice staan, maar Lemax kersthuisjes van alle stijlen en thema’s. Kom naar ons tuincentrum Aralia in Hellevoetsluis om onze uitgebreide en indrukwekkende kerstdorp te zien.