Lemax Santa'S Wonderland

Caddington Village Harvest Crossing Plymouth Corners Vail Village JukeBox Junction Sugar 'n spice Santa's Wonderland Facade


Santa'S Wonderland kersthuisjes

Lemax Santa’s Wonderland brengt nog meer kerstvreugde! Op de Noordpool bruist het van de energie en enthousiasme met het kerstfeest in zicht! Breng de Lemax kerst magie in huis met de Kerstman en zijn rendieren van de Lemax Santa’s Wonderland collectie. Deze klassieke Santa’s Wonderland collectie met leuke Lemax Santa’s Wonderland figuurtjes en Elfworkshops is een enorm leuke toevoeging aan jouw Lemax kerstdorp.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Lemax Kersthuisjes Santa’s Wonderland

De kersthuisjes uit de collectie van Santa’s Wonderland hebben als thema de woon en werkplaats van de kerstman. Denk hierbij aan een speelgoedfabriek, een salon voor de rendieren en meer. De uitstraling van de huisjes van Santa’s Wonderland zorgen voor een feestelijke en gezellige sfeer. De artikelen uit deze serie zijn perfect met elkaar te combineren. Om deze reden is het ook erg leuk om bij de opbouw van je kerstdorp om verschillende kersthuisjes en figuren te gebruiken.


Combineren van Santa’s Wonderland met andere thema’s

Het is erg leuk om een geheel kerstdorp op te bouwen met de kersthuisjes en figuren uit de Santa’s Wonderland collectie. Maar het is misschien nog wel mooier om de huisjes te mixen met andere stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gezellige Caddington Village collectie of de besneeuwde huisjes uit de Vail Village collectie.