Lemax Plymouth Corners

Caddington Village Harvest Crossing Plymouth Corners Vail Village JukeBox Junction Sugar 'n spice Santa's Wonderland FacadeLemax Plymouth Corners verlichte kersthuisjes

De vissers nemen de tijd voor het repareren van hun netten en boten en hebben de tijd om kerst te vieren met familie en vrienden. De schreeuw van zwevende meeuwen en het breken van de golven op de rotswanden zijn de achtergrondmuziek van het kerstfeest in dit kustplaatsje met de mooie Lemax Plymouth Corners huisjes. De Lemax Plymouth Corners huisjes collectie biedt je alles om een mooi Lemax vissersdorpje te kunnen opbouwen!

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Gehele Plymouth Corner Collectie

De Plymouth Corners collectie is niet alleen een leuke collectie om voor sfeer te zorgen in een kerstdorp, maar ook een geweldig cadeau voor mensen geïnteresseerd in boten of ouderwetse vissershuizen. De gehele collectie bestaat uit huisjes uit havengebieden. Naast vissershuisjes zijn er ook boten en vuurtorens te vinden. Met de Lemax Plymouth Corners heb je alles beschikbaar om een gezellig vissersdorpje op te bouwen. Naast de Lemax kersthuisjes zijn er uiteraard ook figuren uit deze collectie. Deze zijn erg breed en gaan van figuren van mensen die gaan vissen tot boeien in het water.


Lemax kerstshow 2019 Plymouth Corners

Benieuwd naar hoe de gehele Plymouth Corners collectie er in het echt uitziet? Kom dan eens naar onze kerstshow, geopend vanaf half oktober! Wij hebben de grootste collectie Lemax artikelen van Europa en nodigen jullie graag uit om deze prachtige kerstdorpen te komen kijken. Naast de kersthuisjes van Lemax hebben wij ook vele andere accessoires en kerst animaties beschikbaar, deze maken elk kerstdorp compleet.


Extra kerstsfeer met verlichte huisjes van Plymouth Corners

In de collectie van Plymouth Corners vind je een breed scala aan kersthuisjes. De huisjes en figuren zijn snel en makkelijk te bestellen via de webshop. Standaard geniet je op Wishpel-Village.nl van tot 20% korting op alle Lemax artikelen.