Lemax Facades

Caddington Village Harvest Crossing Plymouth Corners Vail Village JukeBox Junction Sugar 'n spice Santa's Wonderland Facade


Lemax verlichte Facades

Elke Lemax Facade uit de Facade collectie vertelt een ander verhaal. Daarnaast passen de Lemax Facades perfect als kunst hangend aan de muur, op bijvoorbeeld de schoorsteenmantel of in het kerstdorp. Met deze charmante en nauwgezette Lemax Facades haal je de kerst in huis!

20 artikel(en)

per pagina

20 artikel(en)

per pagina

Platte Lemax Kersthuisjes

Lemax Facades kunnen worden gezien als de ideale achtergrond voor je kerstdorp. Facades zijn platte huisjes die het meest geschikt zijn om op de muur op te hangen, om in een achtergrond te zetten of in landschappen te verwerken. Dit zorgt voor extra diepte in de kerstdorp en zorgt voor meer realisme. De facades zijn er in alle soorten en maten. Hierdoor is er voor elke verzameling wel een facade te vinden die in je kerstdorp past.

De Facades van Lemax beschikken over dezelfde eigenschappen als de kersthuisjes. Zo zijn er bewegende Facades, zoals de Lemax Windmill en de Market Square. Ook kunt u kiezen tussen huisjes die geluid maken of die beschikken over een inside scene. Dit houdt in dat er door de raampjes van het huisje figuren of andere details zichtbaar zijn. Deze details zorgen ervoor dat de Facades er nog gezelliger en levendiger uitzien.

Lemax Facades in onze kerstshow

In onze kerstshow van 2019 hebben wij ook Facades en vele kersthuisjes verwerkt. Dus ben je benieuwd hoe deze er in het echt uitzien, kom dan naar onze kerstshow in het tuincentrum Aralia gevestigd in Hellevoetsluis. Naast Lemax kersthuisjes en facades, hebben wij kerstfiguren, taferelen en kerstanimatie beschikbaar. Bij ons heb je de keuze uit het grootste Lemax assortiment van Europa.

Tot 20% korting op Lemax Facades

Lemax Facades houden zich niet aan één soort thema. Ze verschillen soms erg van elkaar, waardoor er voor elk kerstdorp wel een geschikt facade huisje te vinden is. Bij Wishpel-Village.nl krijg je tot wel 20% korting op de gehele Lemax collectie. Lemax Facades zijn dus niet alleen erg mooi, maar ook nog eens voordelig geprijsd.