Efteling

Efteling kersthuisjes

Kersthuisjes van Efteling zijn zeer populair. Iedereen houdt van dromen en sprookjes. Met deze Efteling miniaturen uit de Efteling collectie haal je de wonderen wereld van de Efteling in je eigen huis. In de video onderaan de pagina laten we zien hoe je je Efteling kerstdorp met Efteling miniaturen op kunt bouwen. Wij hebben een groot deel van de Efteling Luville collectie online in onze webshop! Klik op de knop om onze doe het zelf Efteling video te bekijken voor nog meer inspiratie!
Doe het zelf Efteling video

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 24 van 36 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kersthuisjes Efteling

Bekijk hier hoe je je Efteling dorp op kunt bouwen en hoe je weggetjes kunt maken, van de Trollenkoning naar het Kasteel van Doornroosje en van Roodkapje tot Pardoes. Uiteraard kun je deze techniek niet alleen toepassen voor je Efteling dorp maar ook voor andere kerstdorpen en miniatuurdorpen. Geniet van de wonderen wereld van de Efteling, en bouw je eigen Efteling Sprookjesbos!


Efteling Miniaturen

De Efteling Luville 2017 collectie is een fantastische collectie en wij hebben een deel online te koop in onze webshop! Kan jouw Efteling kerstdorp wel wat wonderen gebruiken? De Efteling kersthuisjes geven een erg mooie sprookjesachtige sfeer aan jouw Efteling Kerstdorp. Ook hebben we erg veel Efteling miniaturen beschikbaar. Zo bouw je heel gemakkelijk jouw eigen Efteling sprookjesbos.


Bekijk hier onze doe het zelf Efteling kersthuisjes video