Kunstkerstbomen

Kies uit een Black Box of Triumph Tree kunstkerstboom voor een kerstboom die niet van echt te onderscheiden is. lees verder...

36 artikel(en)

per pagina

36 artikel(en)

per pagina

Voordelen van kunstkerstbomen

Een kunstkerstboom biedt vele voordelen ten opzichte van echte bomen. Bij de aanschaf van een natuurlijke boom is het vaak afwachten tot deze haar groene kleur verliest. Kunstkerstbomen van Triumph Tree en Black Box zijn zo ontworpen, dat de bomen elke kerstperiode voor dezelfde uitstraling en sfeer in huis zorgen. Daarnaast zijn er ook Black Box kunstkerstbomen met verlichting. Hierbij zijn de kabels van de lampjes vakkundig weggewerkt, waardoor het net lijkt alsof er kaarsen in de boom zitten.


Een ander voordeel van de kunstkerstbomen van Black Box en Triumph Tree, is dat er is nagedacht over de veiligheid. De kerstboom bestaat uit brand remmende materialen en een stevige metalen constructie. Door deze eigenschappen zijn deze kunstbomen met vlag en wimpel geslaagd voor de strenge Europese wetgeving als het gaat om brandveiligheid.


Welk merk kunstkerstboom aanschaffen?

Black Box en Triumph Tree zijn de twee grootste en bekendste merken als het om kunstkerstbomen gaat. De merken staan beide bekend om haar hoogwaardige kwaliteit en hoge vakmanschap. Een kunstboom van Black Box Kunstkerstbomen biedt zo’n natuurlijke uitstraling, dat ze regelmatig verward worden met een natuurlijke kerstboom. Een erg geliefde uitvoering van de Triumph Tree kunstkerstboom is de Frosted Forest serie. Dit is een kunstboom met aan de uiteinde van de naalden een witte kern. Deze zorgt ervoor dat het net lijkt alsof de naalden bevroren zijn. Het contrast van de witte kern geeft een prachtige afwerking die een blikvanger is tijdens elke kerstfeest of kerstdiner. Vragen over onze kunstkerstbomen? Neem dan contact op en een van onze Black Box & Triumph Tree specialisten helpt u graag verder.