Lemax Bomen

Verlichte bomen

Bomen zonder verlichting

alle bomen

Lemax Bomen in je kerstdorp

Wat is een Lemax Kerstdorp zonder Lemax Bomen? We hebben in ons assortiment Lemax Bomen voor de herfst, voor de winter, Lemax Bomen met sneeuw, zonder sneeuw, Lemax Bomen met licht en zonder licht. Voor elk Lemax kerstdorp zijn er wel Lemax Bomen beschikbaar!

Artikelen 1 tot 36 van 129 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 36 van 129 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sfeer creëren met Lemax Bomen

Lemax bomen maken in combinatie met andere accessoires de sfeer in jouw kerstdorp helemaal compleet. De mooie Lemax verlichte Bomen geven een echte kerst sfeer aan jouw Lemax kerstdorp. Maar wat is Lemax zonder thema’s? Ook in ons assortiment vind je Lemax Bomen terug voor elk thema dorp. Bijvoorbeeld Lemax appelbomen voor in jouw boeren thema dorp. Of mooie besneeuwde Lemax kerstbomen voor op jouw Lemax ski piste. Of wat dacht je van mooie Lemax verlichte Bomen om jouw Lemax winkelstraat een kerstsfeer te geven!

 

Ook voor onverlichte en verlichte Lemax Bomen ben je bij ons aan het juiste adres. Voor elk Lemax kerstdorp zijn er wel mooie sfeervolle Lemax Bomen beschikbaar!

 

Indrukwekkende Lemax Kerstboom bestellen?

Naast de kleinere bomen van Lemax is er ook een grotere miniatuurboom die onder de animaties valt. Deze boom heet de Lemax Majestic Christmas Tree. Dit artikel is groter als de gemiddelde Lemax miniatuur boom en wordt door de meeste Lemax verzamelaars gezien als de mooiste boom uit het Lemax assortiment. De boom kan gebruikt worden als middelpunt van je kerstdorp of plein. Dit artikel beschikt over lichtjes, muziek en decoratie. Hierdoor zal het zorgen voor extra veel aandacht in je kerstdorp en voor een gezellige sfeer. Meer vragen over Lemax bomen? Neem dan contact op met onze specialisten.