Lemax Kermis

Bouw je eigen Lemax Kermis! Met een brede keus aan attracties, zoals draaimolens en botsauto's zit er altijd wel iets leuks tussen.

18 artikel(en)

per pagina

18 artikel(en)

per pagina

Grote diversiteit Lemax Kermisattracties

Voor elk kerstdorp of winterse kerstpark is er wel een mooie kermis attractie te vinden. Wishpel Village heeft het grootste assortiment aan Lemax animaties beschikbaar en je geniet daarnaast ook nog eens van hoge kortingen. Nieuw dit jaar in de Lemax collectie zijn de Giant Wheel en de Christmas Ballet. Dit zijn kermisattracties die met het geluid en unieke uiterlijk zorgen voor een gezellige kerststemming en zijn een echte bezienswaardigheid. Mocht je het geluid van de producten even niet willen horen, of juist harder willen hebben. Dan is dit makkelijk aan te passen door aan de volumeknop te draaien. Elke bezoeker, van vrienden tot familie zal onder de indruk zijn van de vrolijkheid en sfeer waar de kermis attracties van Lemax voor zorgen.


Lemax kermispark bouwen

Lemax is dus niet alleen geschikt om een prachtig kerstdorp te maken. Er zijn genoeg kermis attracties om een gezellige en sfeervolle kermis, pretpark of carnaval te bouwen. Naast de attracties kun je ook figuren en taferelen bestellen die voor de details zorgen in je winterse kerstpretpark. Denk hierbij aan de: Carnival Ticket Booth en een Hot Dog kraampje. Combineer de kermis attracties, met een van de velen Lemax kersthuisjes en ga een geweldige winterperiode tegemoet.