Lemax Animatie

Breng je Lemax kerstdorp tot leven met de Lemax Animatie items!  Met deze Lemax Animatie items trek je ieders aandacht en is jouw Lemax kerstdorp echt een eyecatcher! Van een Lemax Animatie Attractie tot een Lemax Animatie ijskockey wedstrijd of wat dacht je van een Lemax Animatie popcorn fabriek! Er past vast nog wel een gaaf Lemax Animatie item in jouw Lemax kerstdorp!

Artikelen 1 tot 36 van 91 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 36 van 91 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Lemax Animaties in een kerstdorp

De meeste Lemax animaties bewegen niet alleen, maar hebben ook de mogelijkheid om geluid te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een passend muziekje bij de Lemax Carousel. Mocht je toch liever in stilte genieten van de prachtige bewegende elementen van je kerstdorp, dan is het uiteraard mogelijk om het geluid uit te zetten.


Lemax Animaties zijn erg mooie en luxe items voor in je kerstdorp. De producten zijn niet alleen erg geliefd onder de verzamelaars. Door de unieke bewegende elementen en geluiden trekken de animaties ieders aandacht. Door de vrolijkheid die het meebrengt worden kinderen vaak erg enthousiast. Zeker als er een van de kermisattracties in het kerstdorp is te vinden. Naast de huisjes en attracties zijn er ook taferelen die over beweging beschikken. Deze bewegende taferelen zijn er ook in erg veel verschillende soorten en maten. Hierdoor is er altijd wel een leuke Lemax Animatie te verwerken in jouw kerstdorp.


Lemax bewegende huisjes

Het aanbod aan Lemax animaties is erg breed. Hierdoor kan er voor elk thema kerstdorp wel een geschikte item te vinden. Zo zijn er prachtige huisjes zoals de Elf Made Toy Factory, met heel veel details en mooie bewegende elementen. Maar er kan ook gekozen worden voor een van de schaatsbanen. Op de schaatsbanen kun je de meegeleverde poppetjes op een van de schaatsafdruksporen zetten. Hier zullen de figuurtjes op schaatsen.