Lemax Accessoires

Voorverkoop gestart: Lemax tot 20% korting. Uitlevering begin September.

Accessoires

Bergen en Landschap

Bomen

Bankjes

bankjes

rijtuigen

stenen mos sneeuwmatten

Accessoires van Lemax en My Village

Met Lemax Accessoires geeft je jouw Lemax dorp de kerst sfeer die hij nodig heeft! Bekijk snel de verschillende Lemax Accessoires zoals bankjes, bomen, stenen, sneeuw, bergen en matten en geef jouw Lemax dorp de uitstraling van een echt kerstdorp. Klik op de knop om onze doe het zelf Lemax video te bekijken voor nog meer inspiratie!

Artikelen 1 tot 36 van 368 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 36 van 368 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bekijk alle Lemax Accessoires

Met de Lemax Accessoires breng je jouw Lemax dorp past echt tot leven! Lemax Bergen en Landschappen zijn de basis voor jouw Lemax kerstdorp. Van stenen paden tot bergen en van de mooiste achtergronden met besneeuwde bergtoppen tot grasmatten voor jouw eigen Lemax park. Deze Lemax Accessoires zijn van grote kwaliteit en geven jouw kerstdorp de uitstraling die hij nodig heeft.

 

Groot assortiment accessoires

Om jouw Lemax straat of park meer leven te geven hebben wij een breed assortiment Lemax Accessoires zoals Lemax bankjes en bruggen. Zo kunnen jouw Lemax Figuren heel gemakkelijk even lekker uitrusten na een lange wandeling of over een slootje heen lopen. Nog wat leuke Lemax Accessoires zoals fietsen, paaltjes, hekken, straatversiering of auto's en jouw Lemax kerstdorp krijgt de uitstraling van een echt kerstdorp! Als finishing touch kunnen natuurlijk de belangrijkste Lemax Accessoires niet ontbreken: Lemax (verlichte) kerstbomen, sneeuw en mos heb je zeker nodig om jouw Lemax kerstdorp die kerst look te geven!

 

Nieuwe Lemax accessoires

De allernieuwste Lemax Accessoires vind je in de nieuwe Lemax collectie van 2024. Met deze artikelen vernieuw jij je kerstdorp en geef jij een nieuwe look en details aan jouw kerstdorp. jij nog Nieuwe Lemax Accessoires toevoegen in jouw mooie kerstdorp? Wij wensen je ontzettend veel plezier met de opbouw van jouw kerstdorp. Bekijk snel de doe het zelf Lemax video en raak geïnspireerd om jouw mooie Lemax kerstdorp met deze fantastische Lemax Accessoires te bouwen!